+31 6 29 80 56 45 INFO@NOMADSEVENT.NL

Zakelijke evenementen
van hoge kwaliteit.

 

Your luxury event planner

Zakelijke evenementen met impact

Jouw linker én rechterhand bij het
organiseren van een luxe evenement.

We begrijpen dat een zakelijk evenement niet zomaar een evenement is, maar een essentieel onderdeel van jouw merk en reputatie. Daarom zetten we ons in om jou te ondersteunen bij het organiseren van hoogwaardige, luxueuze zakelijke evenementen die jouw unieke stijl en doelen weerspiegelen.

We luisteren aandachtig naar jouw visie en doelen en passen onze planning dienovereenkomstig aan, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw succes.

Jouw tevredenheid is onze topprioriteit, en we zullen niet rusten totdat we een evenement hebben gecreëerd dat jouw verwachtingen overtreft.

Laat ons jouw zakelijke evenementen naar een hoger niveau tillen en geniet van een zorgeloze, luxueuze ervaring die speciaal voor jou is ontworpen. Bij Nomads Event draait het om jou en jouw succes, en we zijn er om je te helpen stralen.

Hoe wij jouw event onvergetelijk maken

Jouw event onze passie

Bij ons draait het om jóu en het creëren van luxe, high-end ervaringen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. We zorgen ervoor dat elk aspect van jouw evenement tot in de puntjes is verzorgd, van de locatie tot de decoraties, catering en drankjes.

Ons doel is om je te voorzien van een unieke en onvergetelijke ervaring die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. We streven ernaar om vernieuwend en creatief te zijn in ons werk en bieden maatwerkoplossingen voor elk evenement. Zo zorgen we ervoor dat jouw evenement niet alleen uniek, maar ook onvergetelijk wordt voor jou en je gasten.

Nomads

Styling pakketten

We helpen je graag om jouw volgende evenement naar een hoger niveau te tillen met een van onze drie prachtige eventstyling pakketten! Onze professionele styling experts staan klaar om jouw visie te realiseren en je gasten te verbazen.

Van prachtige backdrops tot elegante decoraties en Photo Booths, biedt elk van onze pakketten een unieke combinatie van creativiteit, kwaliteit en stijl, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Laat ons jouw evenement omtoveren tot een onvergetelijke ervaring die nog lang in de herinnering zal blijven!

Styling pakket small

Organic ballonnenboog small

Backdrop twee platen gepersonaliseerd

Twee gepersonaliseerde zuilen

Gepersonaliseerd uitgesneden bord
(1 meter)

Plateaus voor op twee zuilen (3 stuks)

Styling

Jouw investering:

1699,-

Styling pakket medium

Organic ballonnenboog medium

Backdrop twee platen gepersonaliseerd

Twee gepersonaliseerde zuilen

Gepersonaliseerd uitgesneden bord
(1 meter)

Acryl letters met design

Gepersonaliseerde vloer banner

Plateaus voor op 2 zuilen (4 stuks)

Twee uur Photo Booth met onbeperkt printen

Styling

Jouw investering:

€2599,-

Styling pakket large

 Organic ballonnenboog large

Backdrop drie platen gepersonaliseerd

Drie gepersonaliseerde zuilen

Twee gepersonaliseerde uitgesneden bord
(1 meter)

Acryl letters met design

Gepersonaliseerde vloer banner

Plateaus voor op drie zuilen (5 stuks)

Vier uur Photo Booth met onbeperkt printen

Plexiglas welkomstbord op schildersezel

Vijf XL bedrukte ballonnen

5 extra XL ballonnen cadeau van ons

Styling

Jouw investering:

€3999,-

 Photo Booth experience

Dé eyecatcher van jouw event

Naast het plannen en organiseren van jouw zakelijke evenement, bieden we ook een signature Photo Booth aan. Onze Photo Booth biedt veel mogelijkheden om de ervaring van jouw gasten te verbeteren en om ze een leuke herinnering te geven. We bieden een beautyfilter optioneel aan, waarmee je gasten hun foto’s kunnen bewerken en zichzelf net dat extra beetje glamour kunnen geven.

Kortom, bij Nomads Event hebben we alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk zakelijk evenement, van de planning en styling tot de signature photo booth. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en stellen jouw tevredenheid voorop. We zijn ervan overtuigd dat we jouw zakelijk evenement tot een groot succes kunnen maken en kijken ernaar uit om met je samen te werken.

Het is ook mogelijk om uw event op maat door ons te laten verzorgen.

Als je op zoek bent naar iets speciaals en unieks voor jouw evenement of persoonlijke stijl, dan kun je kiezen voor onze custom event styling, beschikbaar vanaf €4999. Als onze pakketten in combinatie met add-ons niet voldoen aan jouw specifieke wensen, dan werken onze professionele styling experts samen met jou om een op maat gemaakt pakket te creëren dat perfect past bij jouw visie.

Van conceptontwikkeling tot ontwerp en uitvoering, bieden we een volledig op maat gemaakte ervaring die zorgt voor een onvergetelijk resultaat. Laat ons jouw dromen werkelijkheid maken met onze custom event styling diensten!

Boek nu direct uw event!

1. Kies een datum

Kies hieronder de datum waarop jouw event gaat plaatsvinden. Na het kiezen van de datum word je automatisch doorgeleid naar ons boekingssysteem.

2. Kies een pakket & betaal

Kies uw pakket en extra’s, betaal het totaalbedrag direct of kies voor 30% of 50% aanbetaling. Bij een aanbetaling ontvang je een factuur voor het restbedrag voor het evenement.

3. Wij nemen contact op

Ons team zal na de boeking contact met je opnemen om jouw voorkeuren voor thema en design van jouw event te bespreken. We bieden deskundige hulp om jouw event tot een succes te maken en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Love notes

Wat anderen over ons zeggen.

“De beste Photo Booth voor de mooiste polaroids in je eigen ontwerp”

Testimonial Item

Marie Reinders

Influencer & fashion ondernemer

"Nomads heeft ervoor gezorgd dat het nieuwjaars feest van het Pulitzer onvergetelijk is, letterlijk! Elke dag word ik nog herinnerd, dankzij Nomads, aan deze super leuke avond. De foto’s met hun gave en persoonlijke omlijsting hangen overal in mijn huis en ook in die van mijn collega’s. Voor mijn volgende evenement huur ik hen zeker in! Dikke vette aanrader!"

Testimonial Item

Laura

Zakelijk event Pulitzer

“Zeer vriendelijk en benaderbaar personeel. Alles is mogelijk qua decor & styling en wordt tot in de puntjes geregeld. Absolute hoogtepunt was de Photobooth op de babyshower. Fantastisch!"

Testimonial Item

Geeta

Prive event

"Ik haaaaaat reviews schrijven maar voor Nomads doe ik dit graag.Bij het huren van de photobooth heb je echt een geweldige communicatie, de photobooth is echt de cherry van je event."

Testimonial Item

April

Prive event

Boek nu direct één van onze pakketten en profiteer van onze uitstekende service en expertise.

× Vragen?