+31 6 29 80 56 45 INFO@NOMADSEVENT.NL

Veel gestelde vragen

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen hieronder. Als je vraag niet vermeld staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

FAQ

1. Wat zijn de specialiteiten van Nomads Event? Welke soorten evenementen kunnen jullie organiseren?

Nomads Event is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen van elke omvang. We hebben ervaring met het plannen van bruiloften, zakelijke evenementen, privé-feesten, product lancering, en nog veel meer. Of het nu gaat om een intiem evenement of een grootschalige productie, wij hebben de ervaring en expertise om het tot een succes te maken.

2. Wat zijn de tarieven en kosten van de styling en planning van Nomads Event?

We bieden drie verschillende pakketten aan onze klanten: small, medium en large. Deze pakketten zijn ontwikkeld om te voldoen aan zowel zakelijke als particuliere evenementen. Bovendien stellen we graag een op maat gemaakte offerte op, met een starttarief van €1.499 voor styling. Voor meer informatie, bezoek onze pakketpagina op de website en voel je vrij om een gesprek in te plannen om je wensen te bespreken.

3. Hebben jullie ervaring met het organiseren van evenementen op locatie? Kunnen jullie ook buiten Nederland evenementen organiseren?

Ja, we hebben ruime ervaring met het organiseren van evenementen op diverse locaties, of het nu gaat om een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een ander soort evenement. We bieden zowel diensten aan op locatie als thuis. Bovendien zijn onze services wereldwijd beschikbaar en te boeken.

4. Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van jullie moderne Photo Booth? Kan het worden aangepast aan verschillende evenementen en thema's?

Onze Photo Booth is volledig aanpasbaar aan elk evenement, dankzij onze grafisch ontwerper die prachtige ontwerpen creëert die perfect aansluiten bij jouw wensen en zelfs branding. We installeren de Photo Booth ter plaatse met een prachtige belichting, waardoor iedereen er goed belicht uitziet op elke foto, wat resulteert in onvergetelijke herinneringen. Bovendien is onze Photo Booth uitgerust met een scala aan moderne opties, zoals het maken van foto’s, GIF’s en boomerangs en delen via AirDrop, e-mail en QR-code, evenals het afdrukken van foto’s binnen slechts 10 seconden, waardoor jouw gasten direct hun favoriete momenten kunnen delen en mee naar huis kunnen nemen.

Verder bieden we voor bedrijven verschillende opties om de behuizing van de Photo Booth te personaliseren en te laten branden, waardoor het een opvallend onderdeel wordt van jouw evenement. Daarnaast hebben we een optie voor e-mailverzameling, waardoor je waardevolle gegevens kunt verzamelen voor toekomstige marketingdoeleinden. En voor diegenen die hun beste selfie willen vastleggen, hebben we zelfs een beauty filter beschikbaar om ervoor te zorgen dat iedereen er op zijn allerbest uitziet.

Bovendien bieden we standaard een online fotoalbum aan, waar alle inhoud binnen 48 uur na het evenement beschikbaar is, zodat je favoriete momenten kunt delen met vrienden en familie, zelfs lang nadat het feest voorbij is. Met deze uitgebreide mogelijkheden garanderen we dat jouw evenement niet alleen op de dag zelf, maar ook daarna onvergetelijk blijft.

5. Kunnen jullie helpen bij het vinden van een geschikte locatie voor mijn evenement? Hebben jullie connecties met locaties in Nederland?

Met onze langdurige expertise hebben we een breed scala aan locaties verkend. Ons team is beschikbaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte locatie voor jouw evenement, met aandacht voor zowel je budget als je specifieke voorkeuren.

6. Biedt Nomads Event ook cateringdiensten aan? Kunnen jullie ook helpen met het selecteren van het menu voor mijn evenement?

Ja, wij bieden cateringdiensten aan als onderdeel van onze evenementenplanning. We werken met de beste leveranciers en stellen een menu samen dat past bij jouw wensen, thema en voorkeuren.

7. Hoe kan ik Nomads Event boeken voor mijn evenement? Wat is het proces om jullie diensten te gebruiken?

Je kunt Nomads Event eenvoudig boeken via ons handige online boekingssysteem op de website. Als je echter verkiest om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je aanvraag, staan we altijd open voor direct contact. Stuur gerust een e-mail naar info@nomadsevent.nl voor offertes op maat of om een vrijblijvende telefonische bespreking in te plannen. We zijn er om aan jouw behoeften te voldoen. Voor het gemak kun je ook een bericht sturen via WhatsApp op +316 29 80 56 45. Wat je ook verkiest, we kijken ernaar uit om je te helpen bij het plannen en organiseren van je evenement.

8. Wat zijn de referenties en reviews van Nomads Event? Kunnen jullie mij voorbeelden geven van eerder georganiseerde evenementen?

Met trots kijken we terug op onze eerdere evenementen, waarbij we positieve feedback van onze klanten hebben ontvangen. Op onze website kun je enkele voorbeelden vinden van eerder georganiseerde evenementen en de ervaringen van onze tevreden klanten doornemen. Ook op Google kun je onze recensies bekijken. Indien je behoefte hebt aan extra referenties, staan we klaar om je meer informatie te verstrekken wanneer je contact met ons opneemt.

9. Wat zijn de grootte van evenementen die jullie kunnen organiseren? Kunnen jullie ook grote evenementen organiseren?

Wij hebben ruime ervaring met het plannen van evenementen van elke omvang, van intieme bijeenkomsten tot grote producties. Ons team van experts is getraind om elk aspect van een evenement aan te pakken, en wij hebben de kennis om grootschalige evenementen succesvol te organiseren.

Boek nu direct één van onze pakketten en profiteer van onze uitstekende service en expertise.

× Vragen?