+31 6 29 80 56 45 INFO@NOMADSEVENT.NL

Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, neem dan even met ons contact op.

FAQ

1. Wat zijn de specialiteiten van Nomads Event? Welke soorten evenementen kunnen jullie organiseren?

Nomads Event is gespecialiseerd in het organiseren van high-end evenementen van elke omvang. We hebben ervaring met het plannen van bruiloften, zakelijke evenementen, privé-feesten, product lancering, en nog veel meer. Of het nu gaat om een intiem evenement of een grootschalige productie, wij hebben de ervaring en expertise om het tot een succes te maken.

2. Wat zijn de tarieven en kosten van Nomads Event? Hoeveel kost het om jullie diensten te gebruiken?

Wij bieden drie verschillende pakketten aan voor onze klanten: een small pakket, een medium pakket en een large pakket. Onze pakketten zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel zakelijke als particuliere evenementen te voldoen. Als geen van onze pakketten aan jouw behoeften voldoet, bieden wij ook een op maat gemaakt pakket aan vanaf €4999,-. Bezoek onze pakketpagina op deze website voor meer informatie.

3. Hebben jullie ervaring met het organiseren van evenementen op locatie? Kunnen jullie ook buiten Nederland evenementen organiseren?

Ja, we hebben ervaring met het plannen van evenementen op locatie. Of het nu gaat om een luxe evenement in Europa, een bruiloft op Bali of een zakelijke bijeenkomst in de Dubai, wij hebben de expertise en het netwerk om het tot een succes te maken.

4. Wat zijn de grootte van evenementen die jullie kunnen organiseren? Kunnen jullie ook grote evenementen organiseren?

Wij hebben ruime ervaring met het plannen van evenementen van elke omvang, van intieme bijeenkomsten tot grote producties. Ons team van experts is getraind om elk aspect van een evenement aan te pakken, en wij hebben de kennis om grootschalige evenementen succesvol te organiseren.

5. Kunnen jullie helpen bij het vinden van een geschikte locatie voor mijn evenement? Hebben jullie connecties met locaties in Nederland?

Ja, wij hebben uitgebreide connecties met locaties over de hele wereld, inclusief Nederland. Ons team kan je helpen bij het selecteren van de perfecte locatie voor jouw evenement op basis van uw budget en voorkeuren.

6. Biedt Nomads Event ook cateringdiensten aan? Kunnen jullie ook helpen met het selecteren van het menu voor mijn evenement?

Ja, wij bieden cateringdiensten aan als onderdeel van onze evenementenplanning. We werken met de beste leveranciers en stellen een menu samen dat past bij jouw wensen, thema en voorkeuren.

7. Hoe kan ik Nomads Event boeken voor mijn evenement? Wat is het proces om jullie diensten te gebruiken?

Je kunt Nomads Event boeken door ons online boekingssysteem op onze website te gebruiken. Vul het formulier in met jouw evenement details en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om uw evenement te plannen en te organiseren.

8. Wat zijn de referenties en reviews van Nomads Event? Kunnen jullie mij voorbeelden geven van eerder georganiseerde evenementen?

Wij zijn trots op onze eerdere evenementen en hebben positieve feedback ontvangen van klanten. Op onze website kunt je enkele voorbeelden vinden van eerder georganiseerde evenementen en de ervaringen van onze klanten lezen. Als je meer referenties nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op en wij sturen je graag meer informatie toe.

Boek nu direct één van onze pakketten en profiteer van onze uitstekende service en expertise.

× Vragen?