+31 6 29 80 56 45 INFO@NOMADSEVENT.NL

Wij maken uw event een onvergetelijke experience

 

Your luxury event planner

Uw evenement onvergetelijk maken

Luxe Evenementen tot in de
Puntjes Verzorgd

Nomads Event is een luxury event planning bureau met jarenlange ervaring in het plannen en organiseren van de meest exclusieve evenementen. Wij richten ons op het creëren van luxe en high-end evenementen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en waarbij elk aspect tot in de puntjes is verzorgd.

Wanneer u Nomads Event boekt, kunt u erop vertrouwen dat u samenwerkt met een team van professionals die uw visie en doelen begrijpen en u helpen om deze te realiseren. Wij hechten veel waarde aan goede communicatie en klantcontact en werken samen met u om ervoor te zorgen dat uw evenement onvergetelijk wordt.

Boek nu direct uw event!

1. Kies datum

Kies hieronder de datum waarop uw event gaat plaatsvinden. Na het kiezen van de datum wordt u automatisch doorgeleid naar ons boekingssysteem.

2. Kies pakket

Kies uw pakket  en eventuele add-ons. Na het kiezen van uw pakket kunt u direct de boeking afronden.

3. Betaal direct

U kunt kiezen om het totaal bedrag direct af te rekenen of om 30% of 50% van het totaal bedrag af te rekenen. Als u kiest voor een deelbetaling dan ontvangt u voor het event een factuur met het restbedrag.

Nomads

Styling pakketten

Graag helpen wij u om uw volgende evenement naar een hoger niveau te tillen met een van onze drie prachtige eventstyling pakketten! Of u nu een intiem feestje, een zakelijke bijeenkomst of een spectaculaire bruiloft plant, onze professionele styling experts staan klaar om uw visie te realiseren en uw gasten te verbazen. Van prachtige backdrops tot elegante decoraties en Photo Booths, biedt elk van onze pakketten een unieke combinatie van creativiteit, kwaliteit en stijl. Laat ons uw evenement omtoveren tot een onvergetelijke ervaring die nog lang in de herinnering zal blijven!

Styling pakket small

Organic ballonnenboog small

Backdrop twee platen gepersonaliseerd

Twee gepersonaliseerde zuilen

Gepersonaliseerd uitgesneden bord
(1 meter)

Plateaus voor op twee zuilen (3 stuks)

Styling

Jouw investering:

1699,-

Styling pakket medium

Organic ballonnenboog medium

Backdrop twee platen gepersonaliseerd

Twee gepersonaliseerde zuilen

Gepersonaliseerd uitgesneden bord
(1 meter)

Acryl letters met design

Gepersonaliseerde vloer banner

Plateaus voor op twee zuilen (4 stuks)

Twee uur Photo Booth met onbeperkt printen

Styling

Jouw investering:

€2599,-

Styling pakket large

 Organic ballonnenboog large

Backdrop twee platen gepersonaliseerd

Drie gepersonaliseerde zuilen

Twee gepersonaliseerde uitgesneden bord
(1 meter)

Acryl letters met design

Gepersonaliseerde vloer banner

Plateaus voor op drie zuilen (5 stuks)

Vier uur Photo Booth met onbeperkt printen

Plexiglas welkomstbord op schildersezel

Vijf XL bedrukte ballonnen

Vijf extra XL ballonnen cadeau van ons

Styling

Jouw investering:

€3999,-

 Photo Booth experience

Dé eyecatcher van uw event

Naast het plannen en organiseren van uw evenement, bieden wij ook een signature Photo Booth aan. Onze Photo Booth biedt veel mogelijkheden om de ervaring van uw gasten te verbeteren en om ze een leuke herinnering te geven. Naast het maken van foto’s, kunnen gasten ook GIFs en Boomerangs maken en is onze Photo Booth uitgerust met een ingebouwde LED-lamp die zorgt voor de allermooiste belichting, waardoor elke gast er op zijn best uitziet. Wij bieden een beauty filter optioneel aan, waarmee gasten hun foto’s kunnen bewerken en zichzelf net dat extra beetje glamour kunnen geven.

Onze Photo Booth is een geweldige manier om mensen te laten ontspannen en samen te laten lachen. Gasten kunnen foto’s maken met vrienden en familie, en krijgen meteen een leuke herinnering om mee naar huis te nemen.

Het is ook mogelijk om uw event op maat door ons te laten verzorgen.

Als u op zoek bent naar iets speciaals en unieks voor uw evenement of persoonlijke stijl, dan kunt u kiezen voor onze custom event styling, beschikbaar vanaf €4999,-. Als onze pakketten in combinatie met add-ons niet voldoen aan uw specifieke wensen, dan werken onze professionele styling experts samen met u om een op maat gemaakt pakket te creëren dat perfect past bij uw visie. Van conceptontwikkeling tot ontwerp en uitvoering, bieden wij een volledig op maat gemaakte ervaring die zorgt voor een onvergetelijk resultaat. Laat ons uw dromen werkelijkheid maken met onze custom event styling diensten!

Love notes

Wat anderen over ons zeggen.

“De beste Photo Booth voor de mooiste polaroids in je eigen ontwerp”

Testimonial Item

Marie Reinders

Influencer & fashion ondernemer

"Nomads heeft ervoor gezorgd dat het nieuwjaars feest van het Pulitzer onvergetelijk is, letterlijk! Elke dag word ik nog herinnerd, dankzij Nomads, aan deze super leuke avond. De foto’s met hun gave en persoonlijke omlijsting hangen overal in mijn huis en ook in die van mijn collega’s. Voor mijn volgende evenement huur ik hen zeker in! Dikke vette aanrader!"

Testimonial Item

Laura

Zakelijk event Pulitzer

“Zeer vriendelijk en benaderbaar personeel. Alles is mogelijk qua decor & styling en wordt tot in de puntjes geregeld. Absolute hoogtepunt was de Photobooth op de babyshower. Fantastisch!"

Testimonial Item

Geeta

Prive event

"Ik haaaaaat reviews schrijven maar voor Nomads doe ik dit graag.Bij het huren van de photobooth heb je echt een geweldige communicatie, de photobooth is echt de cherry van je event."

Testimonial Item

April

Prive event

Boek nu direct één van onze pakketten en profiteer van onze uitstekende service en expertise.

× Vragen?