+31 6 29 80 56 45 INFO@NOMADSEVENT.NL

Hoe wij uw event onvergetelijk maken

Onze services op een rij.

Wij zijn er voor iedereen die een high-end event wilt laten organiseren.
 Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Een gepersonaliseerde Photo Booth huren

Dé eyecatcher van jouw event. Huur een volledig gepersonaliseerde Photo Booth waarmee je iedereen op uw event een tastbare herinnering bezorgd.

Jouw gepersonaliseerde privé event

Jouw luxe event, met alles erop en eraan, waar je ook nog eens zelf van kunt genieten. Wij geven je next level ontzorging en zetten het event van jouw dromen neer.

Jouw businessevent naar de next level

Wij organiseren luxe business events waar iedereen zich verwondert over hoe strak alles is georganiseerd. Voor grote en kleine bedrijven en altijd volledig gepersonaliseerd.

Boek nu direct jouw event!

1. Kies een datum

Kies hieronder de datum waarop jouw event gaat plaatsvinden. Na het kiezen van de datum wordt e automatisch doorgeleid naar ons boekingssysteem.

2. Kies een pakket & betaal

Kies jouw pakket en extra’s, betaal het totaalbedrag direct of kies voor 30% of 50% aanbetaling. Bij een aanbetaling ontvang je een factuur voor het restbedrag voor het evenement.

3. Wij nemen contact op

Ons team zal na de boeking contact met je opnemen om jouw voorkeuren voor thema en design van jouw event te bespreken. We bieden deskundige hulp om jouw event tot een succes te maken en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Love notes

Wat anderen over ons zeggen.

“De beste Photo Booth voor de mooiste polaroids in je eigen ontwerp”

Testimonial Item

Marie Reinders

Influencer & fashion ondernemer

"Nomads heeft ervoor gezorgd dat het nieuwjaars feest van het Pulitzer onvergetelijk is, letterlijk! Elke dag word ik nog herinnerd, dankzij Nomads, aan deze super leuke avond. De foto’s met hun gave en persoonlijke omlijsting hangen overal in mijn huis en ook in die van mijn collega’s. Voor mijn volgende evenement huur ik hen zeker in! Dikke vette aanrader!"

Testimonial Item

Laura

Zakelijk event Pulitzer

“Zeer vriendelijk en benaderbaar personeel. Alles is mogelijk qua decor & styling en wordt tot in de puntjes geregeld. Absolute hoogtepunt was de Photobooth op de babyshower. Fantastisch!"

Testimonial Item

Geeta

Prive event

"Ik haaaaaat reviews schrijven maar voor Nomads doe ik dit graag.Bij het huren van de photobooth heb je echt een geweldige communicatie, de photobooth is echt de cherry van je event."

Testimonial Item

April

Prive event

Boek nu direct één van onze pakketten en profiteer van onze uitstekende service en expertise.

× Vragen?