+31 6 29 80 56 45 INFO@NOMADSEVENT.NL

Jouw event onze passie

Meer dan een evenementenbureau

Wij zijn jouw creatieve, eigenzinnige luxe event planners.
Kom met ons in contact of lees meer over ons op deze pagina.

 Ontmoet Destiny

Jouw linker én rechterhand bij het
organiseren van een luxe evenement.

Graag stellen wij mede-eigenaresse Destiny aan u voor. Destiny is een ambitieuze ondernemer uit Amsterdam en mede-eigenaar van Nomads Event, een gerenommeerd evenementenbureau dat gespecialiseerd is in luxe en high-end evenementen. Binnen het bureau is zij verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder het plannen en organiseren vanevenementen, het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers en het aansturen van een team van getalenteerde medewerkers.

Het creëren van onvergetelijke en exclusieve ervaringen voor haar klanten is Destinyspassie.  Wij zijn ervan overtuigd dat Nomads Event en Destiny uw zakelijke evenement tot een groot succes kunnen maken en kijken ernaar uit om met u samen te werken.

 Ontmoet Amanda

Jouw luxury party planner
met oog voor style & details

Graag stellen wij Amanda aan u voor. Als founder van Nomads Event is zij een ondernemer in hart en nieren. Met haar creativiteit en super ambitieuze instelling heeft zij het evenementenbureau tot grote hoogte gebracht. Amanda heeft jarenlange ervaring in het plannen en organiseren van evenementen vandiverse schalen en stijlen. Haar uitgebreide kennis van de evenementenindustrie en haarnauwe samenwerking met de beste leveranciers en professionals hebben haar geholpen om elk evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Met haar gedrevenheid en ambitie is Amanda altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen enkansen om te groeien en te leren. Haar talent en potentie, gecombineerd met haar sterke werkethiek, maken haar een waardevolle aanwinst voor elke organisatie.

How you pictured your event,
but a bit better

 Nomads Event is niet zomaar een evenementenbureau. Wij onderscheiden ons op diverse manieren van andere evenementenplanners en we zijn er trots op om dit aan u te presenteren. Nomads Event staat bekend om het creëren van luxe en high-end evenementen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij zijn van mening dat elk aspect van het evenement moet worden geperfectioneerd, van de locatie tot de decoraties, catering en drankjes, om de gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Het team van Nomads Event beschikt over jarenlange ervaring in het plannen en uitvoeren van evenementen van verschillende schalen en stijlen. Onze professionals hebben uitgebreide kennis van de evenementenindustrie en werken nauw samen met de beste leveranciers en professionals om ervoor te zorgen dat elk evenement tot in de puntjes is verzorgd.

Wij werken met een creatief team dat de nieuwste trends en ideeën op de voet volgt. Wij bieden maatwerkoplossingen voor elk evenement om ervoor te zorgen dat het evenement uniek en onvergetelijk is voor de gasten. Al deze factoren maken Nomads Event tot een onderscheidende evenementenplanner die uitblinkt in het creëren van luxe evenementen, het onderhouden van goede communicatie en klantcontact en het bieden van creatieve en maatwerkoplossingen. Bij Nomads Event zorgen wij ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt die voldoet aan al uw wensen.

Wil je weten wat wij te bieden hebben en wat je ongeveerlijk betaald voor onze services gebruik dan de handige planner.

× Vragen?