+31 6 29 80 56 45 INFO@NOMADSEVENT.NL

Jouw event onze passie

Meer dan een evenementenbureau

Wij zijn jouw creatieve, luxe event planners.
Kom met ons in contact of lees meer over ons op deze pagina.

 Ontmoet Destiny

De gedreven ondernemer die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

Graag stellen wij mede-eigenaresse Destiny aan je voor. Destiny is een ambitieuze ondernemer uit Amsterdam en mede-eigenaar van Nomads Event. Binnen het bureau is zij verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder het plannen en organiseren van evenementen, het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers en het aansturen van een team van getalenteerde medewerkers.

Het creëren van onvergetelijke en exclusieve ervaringen voor haar klanten is Destiny’s passie.  Wij zijn ervan overtuigd dat Nomads Event en Destiny jouw evenement tot een groot succes kunnen maken en kijken ernaar uit om met je samen te werken.

 Ontmoet Amanda

Uw luxury party planner
met oog voor style & details

Graag stellen wij Amanda aan u voor. Als founder van Nomads Event is zij een ondernemer in hart en nieren. Met haar creativiteit en super ambitieuze instelling heeft zij het evenementenbureau tot grote hoogte gebracht. Amanda heeft jarenlange ervaring in het plannen en organiseren van evenementen van diverse schalen en stijlen. Haar uitgebreide kennis van de evenementen industrie en haar nauwe samenwerking met de beste leveranciers en professionals hebben haar geholpen om elk evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Met haar gedrevenheid en ambitie is Amanda altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien en te leren. Haar talent en potentie, gecombineerd met haar sterke werkethiek, maken haar een waardevolle aanwinst voor elke organisatie.

Ontmoet ons enthousiaste team 

 Joey

Booth Manager bij Nomads Event

Met Joey als onze Photo Booth Manager zorgen we ervoor dat elk detail van de Photo Booth ervaring van jouw evenement met de grootste zorg en professionaliteit wordt afgehandeld.

Als enige mannelijke lid van ons team brengt Joey een uniek perspectief en energie naar de groep, waardoor iedereen op scherp blijft en we de best mogelijke service leveren. Joey is een expert in het creëren van een leuke en boeiende belevenis die de beste momenten van uw evenement vastlegt.

 

 Jihad

Event Manager bij Nomads Event

Met Jihad als onze getalenteerde event planner, kunt u erop vertrouwen dat uw evenement met de grootste zorg en creativiteit wordt behandeld.

Jihad brengt een uniek perspectief. Met haar passie voor creativiteit en haar oog voor detail, zal ze uw visie tot leven brengen en een evenement creëren dat de verwachtingen overtreft en een blijvende indruk achterlaat op uw gasten.

 Zora

Designer bij Nomads Event

Sinds 2021 is Zora verantwoordelijk voor het ontwerpen van uitnodigingen, welkomstborden, Photo Booth frames en nog veel meer. Met oog voor detail en een creatieve geest, zorgt Zora ervoor dat elk ontwerp past bij het thema van uw evenement.

Wat Zora het leukste vindt aan haar werk is dat elk evenement uniek is en om een ander ontwerp vraagt. Of het nu gaat om pastelkleurige babyshower-uitnodigingen of stoere zwarte en gouden designs voor rappers, Zora zet haar creativiteit in om de visie van haar klanten tot leven te brengen.

 

How you pictured your event,
but a bit better

We begrijpen dat je tijd kostbaar is en dat je een zorgeloze ervaring wenst bij het organiseren van je exclusieve evenementen. Laat ons je ontzorgen door de perfecte, op maat gemaakte belevenis voor jou en je gasten te creëren, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van het moment.

Je tevredenheid en comfort staan centraal bij elke beslissing die we nemen. Ons team van ervaren professionals gaat zorgvuldig om met elk detail, van de locatie tot de decoraties, catering en drankjes, om een naadloze, luxueuze ervaring te garanderen die je verwachtingen overtreft.

Onze passie voor het creëren van unieke, high-end evenementen is wat ons drijft. We geloven in het nauw samenwerken met de beste leveranciers en professionals om je evenement tot een onvergetelijk succes te maken. Daarbij volgen we de nieuwste trends en ideeën om ervoor te zorgen dat jouw evenement een onvergetelijke, op maat gemaakte belevenis wordt die echt uniek is.

Nomads Event staat voor je klaar om een betrouwbare partner te zijn die je op elk moment kunt vertrouwen. We onderhouden een open en eerlijke communicatie en staan altijd klaar om je wensen en behoeften te bespreken. Jouw tevredenheid is ons ultieme doel, en we zullen niet rusten totdat je evenement de perfecte weerspiegeling is van je verfijnde smaak en levensstijl.

Laat Nomads Event het harde werk voor je doen en geniet van een zorgeloze, luxueuze ervaring die speciaal voor jou is ontworpen. Je verdient het beste, en wij zijn er om je dat te geven.

Boek nu direct één van onze pakketten en profiteer van onze uitstekende service en expertise.

× Vragen?