+31 6 29 80 56 45 INFO@NOMADSEVENT.NL

Jouw event onze passie

Meer dan een evenementenbureau

Kom met ons in contact of lees meer over ons op deze pagina.

Team van Nomads Event, experts in high-end evenementen en photo booth services.
Destiny Zut, visionaire leider van de high-end evenementenorganisatie Nomads Event

 Ontmoet Destiny

De gedreven ondernemer die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

Maak kennis met Destiny, de visionaire leider van Nomads Event. Als eigenaresse van Nomads Event heeft Destiny het bedrijf naar een vooraanstaande positie in de evenementen industrie geleid. Met een schat aan ervaring en een scherp oog voor detail, zorgt ze voor een naadloze uitvoering van evenementen. Ze werkt samen met toonaangevende leveranciers en professionals om elk evenement tot een succes te maken.

Destiny is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Haar combinatie van talent, potentieel en sterke werkethiek maakt haar een waardevolle leider in de branche.

Het creëren van memorabele en exclusieve ervaringen voor haar klanten is waar Destiny voor leeft. Ze streeft ernaar om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van haar klanten, maar deze ook te overtreffen. Elk evenement is een nieuwe gelegenheid om iets buitengewoons te creëren.

Meet the team! 

Photo Booth Manager van Nomads Event, specialist in high-end photo booth ervaringen.

 Joey

Photobooth Manager bij Nomads Event

Met Joey als onze Photo Booth Manager zorgen we ervoor dat elk detail van de Photo Booth ervaring van jouw evenement met de grootste zorg en professionaliteit wordt afgehandeld.

Als enige mannelijke lid van ons team brengt Joey een uniek perspectief en energie naar de groep, waardoor iedereen op scherp blijft en we de best mogelijke service leveren. Joey is een expert in het creëren van een leuke en boeiende belevenis die de beste momenten van jouw evenement vastlegt.

 

Eventmanager van Nomads Event, expert in high-end evenementenorganisatie en photo booth coördinatie.

 Jihad

Event Planner bij Nomads Event

Met Jihad als onze getalenteerde event planner, kun je erop vertrouwen dat jouw evenement met de grootste zorg en creativiteit wordt behandeld.

Jihad brengt een uniek perspectief. Met haar passie voor creativiteit en haar oog voor detail, zal ze jouw visie tot leven brengen en een evenement creëren dat de verwachtingen overtreft en een blijvende indruk achterlaat op jouw gasten.

Designer bij Nomads Event, creëert visuele concepten voor evenementen en photo booths.

 Zora

Designer bij Nomads Event

Sinds 2021 is Zora verantwoordelijk voor het ontwerpen van uitnodigingen, welkomstborden, Photobooth frames en nog veel meer. Met oog voor detail en een creatieve geest, zorgt Zora ervoor dat elk ontwerp past bij het thema van je evenement.

Wat Zora het leukste vindt aan haar werk is dat elk evenement uniek is en om een ander ontwerp vraagt. Of het nu gaat om pastelkleurige babyshower-uitnodigingen of een classy en chic zwart design met gouden accenten, Zora zet haar creativiteit in om de visie van haar klanten tot leven te brengen.

How you pictured your event,
but a bit better

Bij Nomads begrijpen we de waarde van jouw event. Wij streven naar moeiteloze perfectie bij het organiseren van jouw evenement. Nomads introduceert de eerste moderne Photo Booth in Nederland, samen met een breed scala aan event styling diensten. Laat ons je volledig ontzorgen door een op maat gemaakte beleving te creëren voor jou en je gasten, zodat jij je kunt focussen op het intens beleven van het moment.

Bij elke stap staat jouw tevredenheid en comfort centraal. Ons ervaren team behandelt elk detail met zorg, van locatie tot styling, catering en drankjes. Wij streven naar een naadloze, onvergetelijke ervaring die jouw verwachtingen overtreft.

Onze passie voor het creëren van unieke,  evenementen drijft ons. We werken nauw samen om jouw evenement onvergetelijk te maken. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en ideeën, zodat jouw evenement werkelijk uniek wordt.

Nomads Event is jouw betrouwbare partner. Onze communicatie is open en eerlijk, en we staan altijd klaar om jouw wensen te bespreken.

Laat ons het werk voor je doen en geniet van een zorgeloze, op maat gemaakte ervaring.

Boek nu direct één van onze pakketten en profiteer van onze uitstekende service en expertise.

× Vragen?