+31 6 29 80 56 45 INFO@NOMADSEVENT.NL

Wij maken jouw event een onvergetelijke experience

 

Jouw evenement onvergetelijk maken

Luxe Evenementen tot in de
Puntjes Verzorgd

Bij Nomads Event draait alles om jóu en jouw wensen voor het perfecte evenement. Met jarenlange ervaring in het plannen en organiseren van de meest exclusieve evenementen, zorgen we ervoor dat jouw luxe en high-end evenement aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet en dat elk aspect tot in de puntjes is verzorgd.

Wanneer je voor Nomads Event kiest, kun je erop vertrouwen dat je samenwerkt met een team van professionals die jouw visie en doelen begrijpen en je helpen om deze te realiseren. We hechten veel waarde aan goede communicatie en klantcontact en werken samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Boek nu direct uw event!

1. Kies een datum

Kies hieronder de datum waarop jouw event gaat plaatsvinden. Na het kiezen van de datum word je automatisch doorgeleid naar ons boekingssysteem.

2. Kies een pakket & betaal

Kies jouw pakket en extra’s, betaal het totaalbedrag direct of kies voor 30% of 50% aanbetaling. Bij een aanbetaling ontvang je een factuur voor het restbedrag voor het evenement.

3. Wij nemen contact op

Ons team zal na de boeking contact met je opnemen om jouw voorkeuren voor thema en design van jouw event te bespreken. We bieden deskundige hulp om uw event tot een succes te maken en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Nomads

Styling pakketten

We helpen je graag om jouw volgende evenement naar een hoger niveau te tillen met een van onze drie prachtige eventstyling pakketten! Of je nu een intiem feestje, een zakelijke bijeenkomst of een spectaculaire bruiloft plant, onze professionele styling experts staan klaar om jouw visie te realiseren en je gasten te verbazen. Van prachtige backdrops tot elegante decoraties en Photo Booths, biedt elk van onze pakketten een unieke combinatie van creativiteit, kwaliteit en stijl, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Laat ons jouw evenement omtoveren tot een onvergetelijke ervaring die nog lang in de herinnering zal blijven!

Styling pakket small

Organic ballonnenboog small

Backdrop twee platen gepersonaliseerd

Twee gepersonaliseerde zuilen

Gepersonaliseerd uitgesneden bord
(1 meter)

Plateaus voor op twee zuilen (3 stuks)

Styling

Jouw investering:

1699,-

Styling pakket medium

Organic ballonnenboog medium

Backdrop twee platen gepersonaliseerd

Twee gepersonaliseerde zuilen

Gepersonaliseerd uitgesneden bord
(1 meter)

Acryl letters met design

Gepersonaliseerde vloer banner

Plateaus voor op twee zuilen (4 stuks)

Twee uur Photo Booth met onbeperkt printen

Styling

Jouw investering:

€2599,-

Styling pakket large

 Organic ballonnenboog large

Backdrop twee platen gepersonaliseerd

Drie gepersonaliseerde zuilen

Twee gepersonaliseerde uitgesneden bord
(1 meter)

Acryl letters met design

Gepersonaliseerde vloer banner

Plateaus voor op drie zuilen (5 stuks)

Vier uur Photo Booth met onbeperkt printen

Plexiglas welkomstbord op schildersezel

Vijf XL bedrukte ballonnen

Vijf extra XL ballonnen cadeau van ons

Styling

Jouw investering:

€3999,-

 Photo Booth experience

Dé eyecatcher van uw event

Naast het plannen en organiseren van uw evenement, bieden wij ook een signature Photo Booth aan. Onze Photo Booth biedt veel mogelijkheden om de ervaring van jouw gasten te verbeteren en om ze een leuke herinnering te geven. Naast het maken van foto’s, kunnen gasten ook GIFs en Boomerangs maken en is onze Photo Booth uitgerust met een ingebouwde LED-lamp die zorgt voor de allermooiste belichting, waardoor elke gast er op zijn best uitziet. Wij bieden een beauty filter optioneel aan, waarmee gasten hun foto’s kunnen bewerken en zichzelf net dat extra beetje glamour kunnen geven.

Onze Photo Booth is een geweldige manier om mensen te laten ontspannen en samen te laten lachen. Gasten kunnen foto’s maken met vrienden en familie, en krijgen meteen een leuke herinnering om mee naar huis te nemen.

Het is ook mogelijk om jouw event op maat door ons te laten verzorgen.

Als je op zoek bent naar iets speciaals en unieks voor jouw evenement of persoonlijke stijl, dan kun je kiezen voor onze custom event styling, beschikbaar vanaf €1499. Als onze pakketten in combinatie met add-ons niet voldoen aan jouw specifieke wensen, dan werken onze professionele styling experts samen met jou om een op maat gemaakt pakket te creëren dat perfect past bij jouw visie.

Van conceptontwikkeling tot ontwerp en uitvoering, bieden we een volledig op maat gemaakte ervaring die zorgt voor een onvergetelijk resultaat. Laat ons jouw dromen werkelijkheid maken met onze custom event styling diensten!

Love notes

Wat anderen over ons zeggen.

“De beste Photo Booth voor de mooiste polaroids in je eigen ontwerp”

Testimonial Item

Marie Reinders

Influencer & fashion ondernemer

"Nomads heeft ervoor gezorgd dat het nieuwjaars feest van het Pulitzer onvergetelijk is, letterlijk! Elke dag word ik nog herinnerd, dankzij Nomads, aan deze super leuke avond. De foto’s met hun gave en persoonlijke omlijsting hangen overal in mijn huis en ook in die van mijn collega’s. Voor mijn volgende evenement huur ik hen zeker in! Dikke vette aanrader!"

Testimonial Item

Laura

Zakelijk event Pulitzer

“Zeer vriendelijk en benaderbaar personeel. Alles is mogelijk qua decor & styling en wordt tot in de puntjes geregeld. Absolute hoogtepunt was de Photobooth op de babyshower. Fantastisch!"

Testimonial Item

Geeta

Prive event

"Ik haaaaaat reviews schrijven maar voor Nomads doe ik dit graag.Bij het huren van de photobooth heb je echt een geweldige communicatie, de photobooth is echt de cherry van je event."

Testimonial Item

April

Prive event

Boek nu direct één van onze pakketten en profiteer van onze uitstekende service en expertise.

× Vragen?