+31 6 29 80 56 45 INFO@NOMADSEVENT.NL

Nomads Photo Booth

 

The modern Photo Booth experience

 Dé eyecatcher van jouw event. 

100% gepersonaliseerde photo booth 

Onze Nomads signature Photo Booth biedt een breed scala aan mogelijkheden om de ervaring van je gasten op jouw evenement onvergetelijk te maken. Naast het maken van foto’s kunnen gasten ook GIFs en Boomerangs creëren. Bovendien is onze Photo Booth uitgerust met een ingebouwde LED-lamp die zorgt voor de allermooiste belichting, waardoor elke gast er op zijn best uitziet. De Photo Booth is een geweldige manier om mensen te laten ontspannen en samen te laten lachen. Gasten kunnen foto’s maken met vrienden en familie, en hebben voor altijd een mooie herinnering aan jouw event.

Standaard zijn digitale deelopties zoals AirDrop, e-mail en QR-code inbegrepen, zodat gasten gemakkelijk hun foto’s kunnen delen naar hun telefoon. Voor degenen die een tastbare herinnering willen, bieden we de mogelijkheid om de foto’s direct onbeperkt uit te printen. Deze printoptie kan bijgeboekt worden om ervoor te zorgen dat je gasten meteen een fysieke kopie van hun herinneringen kunnen ontvangen.

 Photo Booth experience

Een tastbare herinnering van je event

Bij Nomads Photo Booth staat de beleving van jouw gasten centraal. We maken gebruik van hoogwaardige camera’s en printtechnologie om ervoor te zorgen dat jouw gasten foto’s van professionele kwaliteit krijgen. Zo kunnen ze deze prachtige herinneringen met trots delen met vrienden en familie.

Maak jouw evenement nog specialer met onze Photo Booth. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons samen een onvergetelijke ervaring creëren voor jouw gasten. We zijn ervan overtuigd dat onze Photo Booth een waardevolle aanvulling zal zijn op jouw evenement en kijken ernaar uit om met jou samen te werken.

Dit is hoe het werkt

1. Kies pakket

Selecteer de datum en het gewenste pakket voor de Photo Booth die je wilt boeken en maak de aanbetaling van 30%.

2. Vul vragenlijst in

Vul de ontwerp vragenlijst in om jouw voorkeuren en wensen voor het fotoframe door te geven.

3. Start ontwerp

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een gepersonaliseerd fotoframe op basis van je voorkeuren.

4. Goedkeuring

Binnen uiterlijk 7 dagen voor het evenement ontvang je het ontwerp voor het fotoframe ter goedkeuring.

5. Afronding ontwerpfase

Je hebt de mogelijkheid om het fotoframe  twee keer kosteloos te laten wijzigen. Daarna kost elke wijziging €35.

6. Afronding betaling

Na jouw goedkeuring dien je de resterende betaling te voldoen. Optioneel kunt je een host of hostess van Nomads aanwezig hebben.

7. Dag van event

Op de dag van het evenement arriveert Nomads op de afgesproken tijd op de locatie om de Photo Booth op te zetten.

8. Tijdens event

 Tijdens het evenement kan je gebruikmaken van de Photo Booth om content te maken. Indien gewenst kan je het  pakket van 2 uur uitbreiden met extra uren.

9. Afloop event

Je ontvangt binnen 48 uur een online album met alle gemaakte content. Hierin vind je alle content die tijdens het evenement is gemaakt.

Maak uw event onvergetelijk

Je huurt bij Nomads al een Photo Booth voor €299,-

Met de Nomads Photo Booth ben je verzekerd van de meest innovatieve en vernieuwende Photo Booth-ervaring in Nederland. Als pioniers waren wij de eersten met een moderne Photo Booth, en deze combinatie van verfijnd design, geavanceerde technologie en ongeëvenaarde service maakt onze Photo Booth de perfecte toevoeging aan ieder evenement.

Boek nu direct je event!

1. Kies een datum

Kies hieronder de datum waarop jouw event gaat plaatsvinden. Na het kiezen van de datum word je automatisch doorgeleid naar ons boekingssysteem.

2. Kies een pakket & betaal

Kies je pakket en extra’s, betaal het totaalbedrag direct of kies voor 30% of 50% aanbetaling. Bij een aanbetaling ontvang je een factuur voor het restbedrag voor het evenement.

3. Wij nemen contact op

Ons team zal na de boeking contact met je opnemen om jouw voorkeuren voor thema en design van jouw event te bespreken. We bieden deskundige hulp om jouw event tot een succes te maken en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Love notes

Wat anderen over ons zeggen.

“De beste Photo Booth voor de mooiste polaroids in je eigen ontwerp”

Testimonial Item

Marie Reinders

Influencer & fashion ondernemer

"Nomads heeft ervoor gezorgd dat het nieuwjaars feest van het Pulitzer onvergetelijk is, letterlijk! Elke dag word ik nog herinnerd, dankzij Nomads, aan deze super leuke avond. De foto’s met hun gave en persoonlijke omlijsting hangen overal in mijn huis en ook in die van mijn collega’s. Voor mijn volgende evenement huur ik hen zeker in! Dikke vette aanrader!"

Testimonial Item

Laura

Zakelijk event Pulitzer

“Zeer vriendelijk en benaderbaar personeel. Alles is mogelijk qua decor & styling en wordt tot in de puntjes geregeld. Absolute hoogtepunt was de Photobooth op de babyshower. Fantastisch!"

Testimonial Item

Geeta

Prive event

"Ik haaaaaat reviews schrijven maar voor Nomads doe ik dit graag.Bij het huren van de photobooth heb je echt een geweldige communicatie, de photobooth is echt de cherry van je event."

Testimonial Item

April

Prive event

Boek nu direct één van onze pakketten en profiteer van onze uitstekende service en expertise.

× Vragen?